Mall’s Delight is trotse leverancier van Pedron koffie uit Italie.

Gelegen in het hart van WoonMall Alexandrium, zijn wij meer dan alleen een koffieleverancier; wij zijn een horecazaak op een toplocatie, die bekend staat om onze verse en hoogwaardige koffie. Onze koffiebonen zijn zorgvuldig geselecteerd en worden met passie gebrand in Italie, met als resultaat een unieke smaakbeleving die keer op keer verrast. Wij richten onze Business to Business (BtoB) met name op kwaliteitszaken. Op ondernemers die snappen dat klanten graag verwend willen worden en daar graag iets extra’s voor doen.

Wat ons dan onderscheidt? Onze koffiebonen worden wekelijks vers geleverd, met een recente brandingsdatum die garant staat voor ultieme versheid en een verfijnde smaak. Wij verschillen graag van de koffieleveranciers die vaak goedkope partijen opkopen en proberen door te verkopen; koffie die bijna over de houdbaarheidsdatum heen gaat, of te vochtig wordt opgeslagen; nee wij zijn jouw partner in het leveren van de beste koffie-ervaring aan jouw trouwe klanten.

Onze Pedron koffiebonen bieden een ongeëvenaarde smaakervaring voor een uitstekende prijs, zodat deze eerlijke koffie zeker ook in jouw zaak zal scoren.

Maar daar stopt het niet. Bij afname van 4 kg koffiebonen doen wij er graag gratis iets extra’s bij. Laat je verrassen door de samples van onze heerlijke friandises, perfect om jouw koffiemomenten nog specialer te maken.

En vergeet niet, wij zijn er niet alleen voor jouw koffiebehoeften. Wij bieden een breed scala aan heerlijke lekkernijen, van cannoli tot amandelkoekjes, die perfect zijn voor het verwennen van jouw klanten of personeel. Met onze feestelijke verpakkingen kan je hen verrassen op een manier die ze bij zal blijven, of het nu tijdens de feestdagen, bij verjaardagen of bij speciale evenementen is. Of serveer ze gewoon iets lekkers voor als je ze ontvangt op je locatie.

Kies daarom voor Pedron Koffie van Mall’s Delight en laat ons jouw partner zijn in het leveren van kwaliteit, voor jouw smaakvolle en hoogkwalitatieve onderneming. Je klanten zullen er blij van worden. Plaats vandaag nog je bestelling en ontdek de Pedron-ervaring!

Arrivederci!