Ciao! salonmanager,

Welkom op onze sub-pagina speciaal voor ANKO-kapsalons.

Misschien eerst even voorstellen. Wij richten ons op kapsalons die snappen dat klanten graag verwend willen worden en niet bang zijn om daar iets extra voor te rekenen. Die met passie kiezen voor kwaliteit in plaats van stunten met lage prijzen.

Wie zijn wij dan? Wij zijn een horecaonderneming gevestigd in Woonmall Alexandrium. Wij schenken daar honderden koppen koffie per week, verzorgen lunches, etc. Een toplocatie waar alle gerenommeerde woonzaken een vestiging hebben.

Naast alle bezoekers van de Woonmall, en naast alle winkeliers zelf, richten wij ons buiten de Woonmall ook op kwaliteitszaken voor de levering van onze koffie en luxe Friandises. Om die reden deze pagina.

Friandises

Deze Friandises, met name de Cannoli doen het dan ook erg goed in kwalitatieve salons zoals die van jullie. Soms voor elke klant, soms bij een speciale behandeling, of bijvoorbeeld alleen voor hele goede klanten. Maar we zien ook dat ze gewoon tegen betaling worden verkocht, voldoende klanten die zich zo even willen verwennen. Of bijvoorbeeld wanneer een klant zich netjes heeft afgemeld en dan bij de volgende behandeling belonen met een Cannoli, en daar dan een leuke positieve post over maken op Instagram. Kies je eigen invulling, maar één ding is zeker, de klanten zijn blij verrast en voelen zich speciaal. Beleving! Beleving! Beleving! Je personeel zal daar zeker ook van gaan genieten. Even iets lekkers als de week er op zit, of bij de start van de week. Of geef hen er een paar mee voor thuis.

Koffiebonen

Het kan natuurlijk zijn dat jullie een koffieautomaat gebruiken, of een koffie-capsule systeem. Maar vermoedelijk hebben jullie gekozen voor een espressomachine waarin je koffiebonen bereid tot koffie. Een koffieautomaat geeft immers vaak vlakke matige koffie, waarbij je op termijn veel te veel betaald voor de huur van de machine. En de koffie-capsule systemen zijn niet echt milieuvriendelijk met al die aluminium capsules. Mocht je een van deze systemen hebben, overweeg dan nog eens een overstap naar een espresso machine. Voor het milieu, voor de kosten, maar vooral ook voor de smaak en de beleving. Dan de koffiebonen zelf. Supermarkten maar ook tal van online webshops handelen vaak in koffiepartijen. Ze worden snel gebrand, vaak te vochtig opgeslagen, etc., massaproductie waardoor veel van de smaak verloren gaat. Onze koffiebonen, zorgvuldig lokaal gebrand in Italië, geven zelfs in de verpakking een geweldig aroma af, ze zijn recent gebrand en worden wekelijks verzonden en opnieuw aangevuld. Je hebt dus altijd verse kwaliteitskoffie. En tegen een eerlijke prijs. Wil je dat hoge niveau ook schenken in jouw salon bestel dan eens via malls-delight.nl onze koffie. Vanaf vier pakken doen wij er ook nog eens gratis samples bij van de heerlijke Italiaanse Friandises die wij ook leveren in de horecaonderneming. Cannoli, amandelkoekjes, truffelbonbons, etc.

Giveaways rond feestdagen

En natuurlijk leveren wij richting de feestdagen ook heerlijke kleine delicatessen om uit te delen aan je klanten. Voor een paar euro per klant gaan ze blij verrast huiswaarts. Dit zullen ze zich lang herinneren. Gezien de enorme vraag aan het einde van het jaar is het aan te bevelen om in september je bestelling te doen voor de kerstdagen. Dan zorgen wij dat je ze tijdig in huis hebt.

Overtuigd?

Kortom, zoek je naar iets waarmee je de beleving in de salon verder kan verhogen, bestel dan eens via www.malls-delght.nl een paar doosjes Cannoli en kijk eens hoe je klanten reageren. Wij denken dat ze er bijzonder van zullen genieten, en rekenen op een fijne samenwerking voor de toekomst.

Daarna werken we graag hard verder aan de samenwerking. Heb je vragen of suggesties stuur dan even een berichtje via mail naar info@malls-delight.nl  dan gaan wij kijken wat we voor jullie kunnen doen.

Advies: als je de Cannoli luchtdicht bewaart, bijvoorbeeld in een glazen pot, dan zijn ze maandenlang houdbaar. Voor nu een fijne dag en misschien “Arrivederci”!